Sök ut en lämplig mässa, vi ordnar mässmontern

Internationella fackmässor är en utmärkt kanal för att främja exporten och skapa nya kontakter. Valet av vilken mässa man tänker delta i bör ske med omsorg. Lika viktigt är det att bygga en ändamålsenlig mässmonter.

På denna sida presenterar vi några exempel på de många mässor som svenska och finska företag ofta deltar i. Du kan väljä en av dessa, eller vilken som helst mässa hemifrån eller utomlands. Av Messeforum får du ett erbjudande om en bra och ansvarsfull mässmonter och bästa mässervice vid genomförandet av mässmontern.

Messeforumin suunnittelam hiilineutraali Food from Finland -messuosasto

Välj lämplig mässa, vi tar hand om mässmontern!

Världens mässhallar är välbekanta arenor för Messeforum som är en internationell monterbyggare. Vid ett monterbygge anpassar sig Messeforum alltid efter sina kunders behov. Våra mässmontrar står för kvalitet, och vi anstränger oss att ge kunderna bra mässervice.

Nedan ger vi några exempel på mässor där vi har byggt mässmontrar. Oavsett vilken mässa och var i världen du väljer att ställa ut på så lämnar vi gärna en offert på mässmonter och vi lovar dig den bästa helhetstjänsten. Kontakta våra mässexperter.

InnoTrans Berlin

InnoTrans Berlin

InnoTrans i Berlin är den ledande fackmässan i världen för transportteknologi. Messeforum bygger flera klimatneutrala mässmontrar på InnoTrans varje gång.

Läs mer om InnoTrans Berlin

IAA Hannover

IAA Hannover

På IAA-mässan visas framtidens lösningar för mobilitet och logistik betraktade ur olika perspektiv. Messeforum bygger klimatneutrala mässmontrar på IAA.

Läs mer om IAA Hannover

Industriemesse Hannover

Industriemesse Hannover

Industrimesse i Hannover är världens största industrimässa. Från Messeforum får du en klimatneutral mässmonter för Hannover Messe.

Läs mer om Industriemesse Hannover

IWA OutdoorClassics

IWA OutdoorClassics

IWA OutdoorClassics är den mest betydelsefulla fackmässan i världen för friluftsliv, vildmarksvandring, jakt och sportskytte. Delta med Messeforums klimatneutrala mässmonter.

Läs mer om IWA OutdoorClassics

Automechanika Frankfurt

Automechanika Frankfurt

Automechanika i Frankfurt är den största eftermarknadsmässan i världen för fordonsindustrin. Messeforum bygger klimatneutrala mässmontrar på Automechanika.

Läs mer om Automechanika Frankfurt

Dags att rapportera

God Jul

Messeforums öga för detaljer och gedigna erfarenhet av mässor imponerade på LSAB Group

Kontakta oss

    Kontakta oss