Nästa IWA ordnas 3.– 6.3.2022

IWA OutdoorClassics

IWA OutdoorClassics-mässan, som årligen ordnas i Nürnberg i Tyskland, är den mest betydelsefulla fackmässan i världen för friluftsliv, vildmarksvandring, jakt och sportskytte.

På IWA OutdoorClassics presenteras över 1 500 utställares produkter – allt från jakt- och sportvapen till optik, friluftskläder och andra outdoor-tillbehör. De 45 000 besökarna från hela världen som kommer till IWA spanar såväl efter de senaste nyheterna som efter uppdateringar av de välkända klassikerprodukterna. En viktig del av IWA-mässan är det varierade mässprogrammet.

Messeforum är en erfaren mässbyggare som har levererat många mässmontrar och landspaviljonger till IWA genom åren. Vi känner personerna i IWA:s mässteam, och vi känner mässhallarna i Nürnberg som våra egna fickor. Därför är vi den optimala partnern även som mässbyggare.

I enlighet med vår slogan, Best Exhibition Service, går vi sida vid sida med kunden genom hela mässprojektet. Vi tar hand om helheten och de små detaljerna, allt för att mässdeltagandet ska bli så enkelt som möjligt för våra kunder.

Du kan läsa mer om IWA OutdoorClassics på mässans egen webbplats.

På vår hemsida kan du titta på våra referenser och läsa vad våra kunder tycker om oss.

Din expert på Messeforum för IWA OutdoorClassics-mässan:
Stefan Sundblom, +358 (0)50 082 4684,
stefan.sundblom@messeforum.fi

Kontakta Messeforum för mer information och för att begära en offert på mässmonterbygge till IWA OutdoorClassics-mässan.