IWA OutdoorClassics

IWA OutdoorClassics är den mest betydelsefulla fackmässan i världen för friluftsliv, vildmarksvandring, jakt och sportskytte. Messeforum bygger dig en klimatneutral mässmonter på IWA.

Messeforum är en erfaren monterbyggare på IWA OutdoorClassics

IWA OutdoorClassics-mässan, som årligen ordnas i Nürnberg i Tyskland, är den mest betydelsefulla fackmässan i världen för friluftsliv, vildmarksvandring, jakt och sportskytte.

På IWA OutdoorClassics presenteras över 1 500 utställares produkter – allt från jakt- och sportvapen till optik, friluftskläder och andra outdoor-tillbehör. De 45 000 besökarna från hela världen som kommer till IWA spanar såväl efter de senaste nyheterna som efter uppdateringar av de välkända klassikerprodukterna. En viktig del av IWA-mässan är det varierade mässprogrammet.

Messeforum är en erfaren monterbyggare som har levererat många mässmontrar och landspaviljonger till IWA genom åren. Vi känner personerna i IWA:s mässteam, och vi känner mässhallarna i Nürnberg som våra egna fickor. Därför är vi den optimala partnern även som monterbyggare.

I enlighet med vår slogan, Best Exhibition Service, går vi sida vid sida med kunden genom hela mässprojektet. Vi tar hand om helheten och de små detaljerna, allt för att mässdeltagandet ska bli så enkelt som möjligt för våra kunder.

Du kan läsa mer om IWA OutdoorClassics på mässans egen webbplats.

Messeforum planerar och genomför alltid din mässmonter på ett klimatneutralt sätt

Mässmontern du beställer från Messeforum berättar också om din klimatvänlighet. Messeforums mässmonter är automatiskt klimatneutral och därmed ett miljövänlight val. Vi är den enda mässbyggaren i världen som automatiskt erbjuder alla sina kunder en klimatneutral mässmonter. Du får av oss en certifikat om att din mässmonter producerar noll växthusgasutsläpp. Med certifikatet kan du använda ett ansvarsfullt mervärde i ditt eget mässdeltagande.

Läs mer om den klimatneutrala mässmontern

Dags att rapportera

God Jul

Messeforums öga för detaljer och gedigna erfarenhet av mässor imponerade på LSAB Group

Kontakta oss

    Kontakta oss