Digital mässmonter

Vore det inte praktiskt om de kollegor som är kvar hemma på kontoret kunde medverka på möten i mässmontern? Önskar er vd titta in på mässan utan att resa dit själv? Behöver din mässmonter en ny typ av produktdemonstrationer?

Allt detta är genomförbart! Låt Messeforum komma med idéer på digitala och AI-lösningar för din mässmonter.

Nya idéer för aktiviteter i mässmontern i form av digitala lösningar

Digital teknik är det nya normala på mässor. Inget kan ersätta kraften i det konventionella mötet ansikte mot ansikte i en mässmonter, men att komplettera detta med modern teknik skapar många nya möjligheter. Messeforum är en pionjär i branschen av digitala mässmontrar!

Förstärkt verklighet och virtuell teknik ger nästan obegränsade möjligheter att ta arbetet i mässmontern till nya nivåer.

Dessa lösningar med ny teknik för digitala mässmontrar gör det exempelvis möjligt för personer som inte kan vara på plats att besöka mässan digitalt. Presentationer, produktdemonstrationer, monterevenemang och demor som lockar kunder får också ett nytt lyft av exempelvis lösningar med artificiell intelligens.

Låt Messeforum komma med en pionjärs lösning för design och byggande av en digital mässmonter!

Våra mässmontrar är automatiskt klimatneutrala. Låt oss tillsammans bryta ny mark och beställ en klimatneutral mässmonter av oss där de bästa digitala möjligheterna utnyttjas.

Dags att rapportera

God Jul

Messeforums öga för detaljer och gedigna erfarenhet av mässor imponerade på LSAB Group

Kontakta oss

    Kontakta oss