Våra kunder berättar med egna ord

Kolla in våra kundreferenser! I linje med vårt servicelöfte är vi närvarande och ser till att våra kunder kan delta på mässor utan bekymmer och känna sig trygga. Vi bygger inte bara mässmontrar, utan våra kunder får också någon som alltid finns vid deras sida och gör det enkelt och smidigt. Målet med allt vi gör är nöjda kunder som får en bra mässupplevelse.

LSAB Group

Messeforums personal är väldigt lätt att jobba med: flexibel och serviceminded. De gör ofta det där lilla extra för att se till att allt fungerar smidigt. Det var väldigt värdefullt att ha Messeforums erfarna personal med på mässan. De assisterade oss, sa vem vi kunde vända oss till med våra frågor och vem som kunde hjälpa oss. Den service vi fick av Messeforum var väldigt personlig och de var enkla och okomplicerade att jobba med. Vår monter fick många komplimanger, och vi var också väldigt nöjda med hur den såg ut.

Carolina Le Prince, Marknadskoordinator,
LSAB Group

Swiss Textile Machinery Swissmem

Vi och Messeforum hade ett mycket trevligt projekt tillsammans för Techtextil-mässan i Frankfurt. Nio av våra medlemsföretag delade på en gemensam paviljong och hade olika idéer om hur de ville presentera sig. Detta gjorde planeringen krävande, men Messeforum skötte sig mycket bra och våra medlemmars önskemål kunde tillgodoses.

Samarbetet före mässan med planering av mässmonter och på plats under mässan var smidigt. Mässbyggandet gick snabbt. En av våra utställare hade aldrig varit med om att allt hade varit färdigt en halv dag innan en mässa. Under mässan tog Messeforum också väl hand om oss och stämde av med oss flera gånger att allt var i sin ordning. Vi kan verkligen rekommendera Messeforum. Vi är mycket nöjda med samarbetet.

Cornelia Buchwalder, Secretary General, Swiss Textile Machinery Swissmem

ELIQUO WATER GROUP GmbH

Messeforum planerade och byggde vår mässmonter till IFAT 2022-mässan i München. Vi uppskattar deras kompetens väldigt mycket och speciellt den goda kundservicen när montern byggdes upp och plockades ner. De löste alla våra utmaningar.

Som en av de ledande företagen inom uppförande av vatten- och avloppsverk och leverantör av lösningar till kommuner har vi engagerat oss starkt för att skydda vår natur och miljö. En klimatneutral mässmonter var ett annat viktigt skäl till att vi valde Messeforum till vår mässbyggare.

Nina Reppich, Senior Marketing & Communications Manager,
ELIQUO WATER GROUP GmbH

Pro Fisk rf

Vi har samarbetat med Messeforum på många mässor och är mycket nöjda med såväl planeringsarbetet som genomförandet. Vi har alltid kunnat förlita oss på att uppgifterna sköttes på det sätt som överenskommits.

Messeforum lyssnade på oss och de andra företagen som använde samlingsmontern, tog hänsyn till våra önskemål och behov, och om det behövdes, tog oss ner på jorden. Vår produkt, fisk, kräver kyltransporter och -förvaring. Den biten tog Messeforum hand om på ett smidigt och effektivt sätt med hjälp av kompetent personal och sitt partnernätverk. Samarbetet har alltid varit enkelt, smidigt och pålitligt.

Katriina Partanen, vd, Pro Fisk rf

Aloja Starkelsen

Messeforum gjorde ett utmärkt arbete med att bygga vår mässmonter. Messeforum är en pålitlig och trygg partner som sköter sitt arbete bra. De byggde vår mässmonter enligt tidsplan och med hög kompetens. Jag rekommenderar gärna Messeforum som mässbyggare och för andra tjänster i anslutning till mässmontern.

Renars Storhs, Customer Service Manager, Aloja Starkelsen

Suomen Visor Oy

Messeforum byggde en monter som uppfyllde alla våra önskemål till Fensterbau-mässan i Nürnberg. Samarbetet var mycket smidigt och enkelt i allt från att ta fram mässkonceptet till att bygga upp och montera ner montern. Jag kan varmt rekommendera Messeforum som partner för mässprojekt!

Aino Karjalainen, Brand Manager, Suomen Visor Oy

Atria Suomi Oy

Varje marknadschef känner till stressen med att organisera evenemang. Jag måste säga att vår första mässmonter någonsin i SIAL Paris var ett så stressfritt projekt som möjligt. Tack Messeforum och speciellt Stefan.

Hanna Holtinkoski, Marketing Manager, Atria Suomi Oy

Centralförbundet för lant- och skogsbruksproducenter (MTK)

Huvudpartnerskapet för Finland på matmässan Grüne Woche i Berlin var krävande, både med tanke på storleken och antalet medverkande aktörer. Messeforums tidigare erfarenheter, goda samarbetsförmåga och genuina servicekänsla utgjorde en mycket god grund för byggandet av den finska mässhallen. Trots den snäva tidtabellen genomförde Messeforum projektet med Finlandshallen med stor kompetens och en mycket bra övergripande kontroll. Alla medverkande var nöjda med resultatet.

Klaus Hartikainen, kommunikationschef
Centralförbundet för lant- och skogsbruksproducenter (MTK)

Bitcomp Oy

Att bygga en stor monter under tidspress var nytt för mig. Jag tycker att Messeforum skötte det skickligt och smidigt! Jag tror att alla aktörer som Messeforum kan leverera och hålla tidsplaner, men vad jag tycker gav ett riktigt mervärde var det lärorika samarbetet. Vi hade många bra samtal och bollade idéer med Sari på Messeforum. Sari förstod vår situation och följde oss i alla steg i processen. Sari fick oss också att tänka ”utanför boxen” gällande enskilda problem med helheten i åtanke. Det gillade jag verkligen, och jag lärde mig mycket.

Konsta Kinnunen, marknadsföringskoordinator, Bitcomp Oy

Woods TES Sweden AB

Messeforum designade och byggde vår monter på ISH 2019 mässan i Frankfurt. Vi var jättenöjda med deras arbete: vi fick inte bara utmärkt design och bygge utan de hjälpte oss dessutom i varje steg i mässprocessen. Vi har lärt känna Messeforum som en ansvarsfull mässpartner, som är smidig att jobba med.

Cecilia Krabbe Erixon, Woods TES Sweden AB

Food from Finland, Business Finland

Vårt val av mässpartner föll på Messeforum Oy när vi skulle genomföra de finska landsavdelningarnas byggprojekt i Food from Finlands tillväxtprogram i Centraleuropa, Japan, Korea och Mellanöstern. Food from Finland hjälper företag inom livsmedelsbranschen att öppna nya exportmarknader. Vi har lärt känna Messeforum och ansvariga inom företaget som engagerade och skickliga mässexperter, som sköter våra krävande och omfattande projekt flexibelt, noggrant och professionellt. Vi kan varmt rekommendera dem för liknande uppdrag.

Esa Wrang, Head of Industry,
Food Finpro, Export Finland

Dags att rapportera

God Jul

Messeforums öga för detaljer och gedigna erfarenhet av mässor imponerade på LSAB Group

Kontakta oss

    Kontakta oss