Referenser

Våra kunder berättar med 
egna ord

I linje med vårt servicelöfte är vi närvarande och ser till att våra kunder kan delta på mässor utan bekymmer och känna sig trygga. Vi bygger inte bara mässmontrar, utan våra kunder får också någon som alltid finns vid deras sida och gör det enkelt och smidigt. Målet med allt vi gör är nöjda kunder som får en bra mässupplevelse.

Varje marknadschef känner till stressen med att organisera evenemang. Jag måste säga att vår första mässmonter någonsin i SIAL Paris var ett så stressfritt projekt som möjligt. Tack Messeforum och speciellt Stefan.

Hanna Holtinkoski, Marketing Manager Atria

Vi sökte efter en samarbetspartner till vår Digimania samlingsmonter på Hannover Industrie 2019 och blev rekommenderade Messeforum. Messeforum gav oss en skräddarsydd lösning på både design och byggnation av samlingsmontern på mycket kort tid. Vi är oerhört imponerade av deras professionella och proaktiva sätt att arbeta och lösa våra problem och vi kan varmt rekommendera dem till alla krävande mässuppdrag.

Pia Nyzell, Senior Advisor Svenska Mässan, Göteborg

Messeforum designade och byggde vår monter på ISH 2019 mässan i Frankfurt. Vi var jättenöjda med deras arbete: vi fick inte bara utmärkt design och bygge utan de hjälpte oss dessutom i varje steg i mässprocessen. Vi har lärt känna Messeforum som en ansvarsfull mässpartner, som är smidig att jobba med.

Cecilia Krabbe Erixon TES-Scandinavia

Huvudpartnerskapet för Finland på matmässan Grüne Woche i Berlin var krävande, både med tanke på storleken och antalet medverkande aktörer. Messeforums tidigare erfarenheter, goda samarbetsförmåga och genuina servicekänsla utgjorde en mycket god grund för byggandet av den finska mässhallen. Trots den snäva tidtabellen genomförde Messeforum projektet med Finlandshallen med stor kompetens och en mycket bra övergripande kontroll. Alla medverkande var nöjda med resultatet.

Klaus Hartikainen, kommunikationschef Centralförbundet för lant- och skogsbruksproducenter (MTK)

UPCAST OY har samarbetat med Messeforum på många mässor under de senaste åren, bland annat på Wire & Tube i Düsseldorf. Monterplaneringen är kreativ, utrymmet utnyttjas väl och allt går enligt planerna under mässveckan. Arbetet som Messeforum organiserade före mässan och byggandet av montern inför mässans öppnande var smidigt. Efter mässan träffades vi och hade ett mycket proffsigt genomfört möte. Där gick vi igenom viktiga punkter och tog upp saker som kan förbättras till nästa gång. Tack Sari och Messeforum!

Hanna-Leena Mäkitalo, Marketing Manager/Deputy MD UPCAST OY

Vårt val av mässpartner föll på Messeforum Oy när vi skulle genomföra de finska landsavdelningarnas byggprojekt i Food from Finlands tillväxtprogram i Centraleuropa, Japan, Korea och Mellanöstern. Food from Finland hjälper företag inom livsmedelsbranschen att öppna nya exportmarknader. Vi har lärt känna Messeforum och ansvariga inom företaget som engagerade och skickliga mässexperter, som sköter våra krävande och omfattande projekt flexibelt, noggrant och professionellt. Vi kan varmt rekommendera dem för liknande uppdrag.

Esa Wrang, Head of Industry, Food Finpro, Export Finland

Vi har kommit överens med Messeforum om ett långsiktigt samarbete som grundar sig i Messeforums djupa förståelse av våra tillvägagångssätt och en tydlig och fast prissättning. Ett samarbete med en flexibel och yrkeskunnig partner möjliggör långsiktig utvecklingen och besparar oss både tid och arbete i våra mässprojekt. Messeforum erbjuder exempelvis förvaring av våra mässelement i Centraleuropa, vilket har inneburit betydande kostnadsbesparingar för oss samtidigt som det har underlättat mässlogistiken.

Minna Nyman, Marketing Communications Manager OY KWH Mirka AB

Tack så mycket för montern! Samarbetet var smidigt, flexibelt och ert arbete var proffsigt. Montern såg bra ut och fungerade väl. Ni var i alla avseenden kompetenta, flexibla och kundorienterade i ert arbete. Vi tackar för det! Jag är mycket nöjd med resultatet i sin helhet. Jag kommer med glädje att fortsätta samarbetet med er i framtiden.

Anne Kanervo, Marketing Planner Merivaara

Messeforums bästa sidor är tillförlitlighet och flexibilitet. Vi uppskattar att Messeforum utöver bygget av montern även sköter nödvändiga beställningar och vi kan lita på att detta utförs på ett utomordentligt sätt. Messeforum har även förmåga att se små praktiska detaljer och lösa problem även i oväntade situationer – till och med när mässan redan har börjat.

Sini Haaparanta, Marketing communications Kemira

När vi meddelar vilken mässa vi är på väg till och vad vi vill ha på plats, planerar Messeforum en perfekt monter och sköter allt – till och med tekniska beställningar. När offerten har godkänts, behöver vi inte göra något annat än att komma till mässan med våra egna anordningar. Till och med kylskåpet är fyllt med lämpliga drycker.

Pekka Hytti, Sales Director MSc Electronics