IAA Hannover

På IAA-mässan visas framtidens lösningar för mobilitet och logistik betraktade ur olika perspektiv. Messeforum bygger dig en klimatneutral mässmonter på IAA.

IAA Transportation -mässan i Hannover är den världsledande fackmässan för transportlösningar och logistik

Messeforum är en erfaren monterbyggare som har levererat många mässmontrar och landspaviljonger till IAA genom åren. För oss är det inte bara ett bygg-projekt, utan ett övergripande serviceuppdrag. Förutom att vi planerar och bygger upp funktionella mässmontrar, betjänar vi kunden med alla detaljer från att arrangera frakten till catering. Vi är närvarande från projektets start till den första dagen på mässan. I enlighet med vår slogan, Marknades bästa mässerive, går vi sida vid sida med kunden så att det ska bli så enkelt som möjligt för våra kunder.

Vid uppförandet av ett monterbygge arbetar vi med ett stort mått pietet. Om du låter Messeforum ta hand om ditt monterbygge säkerställer du att ditt företag får en fungerande och snygg mässmonter och du själv ett mer bekymmersfritt mässdeltagande med mindre att tänka på.

Du kan läsa mer om IAA Transportation på mässans egen webbplats.

Messeforum planerar och genomför alltid din mässmonter på ett klimatneutralt sätt

Mässmontern du beställer från Messeforum berättar också om din klimatvänlighet. Messeforums mässmonter är automatiskt klimatneutral och därmed ett miljövänlight val. Vi är den enda mässbyggaren i världen som automatiskt erbjuder alla sina kunder en klimatneutral mässmonter. Du får av oss en certifikat om att din mässmonter producerar noll växthusgasutsläpp. Med certifikatet kan du använda ett ansvarsfullt mervärde i ditt eget mässdeltagande.

Läs mer om den klimatneutrala mässmontern

Dags att rapportera

God Jul

Messeforums öga för detaljer och gedigna erfarenhet av mässor imponerade på LSAB Group

Kontakta oss

    Kontakta oss