Automechanika Frankfurt

Automechanika i Frankfurt är den största eftermarknadsmässan i världen för fordonsindustrin. Messeforum erbjuder ditt företag en klimatneutral mässmonter på Automechanika.

Messeforum känner Automechanika som sin egen ficka

Mer än 4 800 utställare och 133 000 besökare från olika delar av världen kommer till mässan. Automechanika har ett enormt utbud av produkter för bland annat bilservice, verkstäder, tuning, bilmålning, biltvättar och däckfirmor.

Messeforum känner Automechanika som sin egen ficka, eftersom vi är officiell representant i Finland för mässarrangören Messe Frankfurt.

Om du låter Messeforum ta hand omditt monterbygge, säkerställer du att ditt företag får en fungerande och snygg mässmonter och du själv ett mer bekymmersfritt mässdeltagande med mindre att tänka på. Som experter på monterbygge är vi närvarande från projektets start till den första dagen på mässan.

Utöver monterbygge tillhandahåller vi också extra tjänster som kan behövas för mässmontern, exempelvis catering

Du kan läsa mer om Automechanika på mässans egen webbplats.

Messeforum planerar och genomför alltid din mässmonter på ett klimatneutralt sätt

Mässmontern du beställer från Messeforum berättar också om din klimatvänlighet. Messeforums mässmonter är automatiskt klimatneutral och därmed ett miljövänlight val. Vi är den enda mässbyggaren i världen som automatiskt erbjuder alla sina kunder en klimatneutral mässmonter. Du får av oss en certifikat om att din mässmonter producerar noll växthusgasutsläpp. Med certifikatet kan du använda ett ansvarsfullt mervärde i ditt eget mässdeltagande.

Läs mer om den klimatneutrala mässmontern

Dags att rapportera

God Jul

Messeforums öga för detaljer och gedigna erfarenhet av mässor imponerade på LSAB Group

Kontakta oss

    Kontakta oss