Industriemesse Hannover

Industriemesse i Hannover, mer känd som Hannover Messe, är världens största industrimässa. Messeforum bygger dig en klimatneutral mässmonter på Hannover Messe.

Industriemesse i Hannover är världens största industrimässa.

Industriemesse i Hannover visar upp med omkring 4 000 utställare produkter och teknologier, bland annat inom automation, digitala lösningar, energi, delar, komponenter och material.

I den stora skaran utställare på Hannover Messe är det extra viktig att din mässmonter sticker ut. Om du låter Messeforum ta hand om ditt monterbygge säkerställer du att ditt företag får en fungerande och snygg mässmonter och du själv ett mer bekymmersfritt mässdeltagande med mindre att tänka på. Som experter på monterbygge är vi närvarande från projektets start till den första dagen på mässan.

Du kan läsa mer om Hannover Industriemesse på mässans egen webbplats.

Messeforum planerar och genomför alltid din mässmonter på ett klimatneutralt sätt

Mässmontern du beställer från Messeforum berättar också om din klimatvänlighet. Messeforums mässmonter är automatiskt klimatneutral och därmed ett miljövänlight val. Vi är den enda mässbyggaren i världen som automatiskt erbjuder alla sina kunder en klimatneutral mässmonter. Du får av oss en certifikat om att din mässmonter producerar noll växthusgasutsläpp. Med certifikatet kan du använda ett ansvarsfullt mervärde i ditt eget mässdeltagande.

Läs mer om den klimatneutrala mässmontern

Dags att rapportera

God Jul

Messeforums öga för detaljer och gedigna erfarenhet av mässor imponerade på LSAB Group

Kontakta oss

    Kontakta oss