Julfrid för den hektiska mässhösten

Messeforum önskar dig lycka, glädje och frid för din jul och allt gott för det nya året! Nästa år hjälper vi dig gärna att implementera din mässmonter igen!

Baltic Sea Action Group

Hösten det gågna året har inneburit en välkommen rusning för oss i Messeforum efter en lång lugn säsong – liksom för alla som arbetar inom mässbranschen.

Företag verksamma inom olika områden har återigen kunnat möta sina kunder fysiskt på mässor och effektivt skapa nya affärer. Messeforum har under detta år hunnit realisera totalt 104 klimatneutrala mässmontrar för våra kundföretag i olika delar av Europa och Asien. Totalt vi har redan byggt 126 klimatneutrala mässmontrar, både stora paviljonger och enskilda företagsspecifika mässmontrar. Årets antal är stort då verksamheten varit exceptionellt koncentrerad under några höstmånader efter coronapandemin.

Stort tack till alla våra kunder som har litat på oss och låtit oss designa och bygga er mässmontrar. Messeforums klimatneutrala mässmonter minskar utsläppen och gör mässdeltagandet mer ansvarsfullt.

Om du ännu inte är bekant med Messeforum och våra mässtjänster, tveka inte att skicka ett mail ellr ringa oss när ditt företag planerar att delta på en mässä. Vår roll är att göra ditt deltagande på mässan så enkelt som möjligt.

Under det kommande året 2023 kommer vårt team att vara på full styrka och redo för nya mässor. Kontakta oss i god tid innan mässan så designar och bygger vi en mässmonter som möter dina behov och som alltid är automatiskt klimatneutral.

Innan dess önskar vi dig dock en avkopplande och vilsam jul, lugnande ner efter höstens arbeten och umgås med dina närä och kära.

God jul och allt gott för det nya året!

Som vår julklapp har vi stöttat Baltic Sea Action Groups arbete för att rädda Östersjön. BSAGs mål är att återställa den goda ekologiska balansen i Östersjön i förändrade klimatförhållanden.

Baltic Action Sea Group
Kontakta oss

    Kontakta oss