God Jul

Messeforum önskar dig julglädje och julfrid! Må ditt nya år bli lyckligt och framgångsrikt. Messeforum erbjuder dig den bästä mässtjänsten och klimatneutrala mässmontrar igen 2024.

Messeforum stöder Baltic Sea Action Group

Kära nuvarande, framtida och potentiella kunder, vi önskar er en god och fridfull jul!

Ett år är snart bakom oss igen. Det har varit ett betydelsefullt år för Messeforum, då vi fyllde 14 år i somras och på hösten startade vi vårt 15:e verksamhetsår.

Hösten var återigen livlig och våra mässexperter resade till mässbyggnadsprojekt i olika delar av världen. Under 2023 har vi byggt mer än 5 000 kvadratmeter mässmontrar – designade för våra kunders varumärken och behov, med högkvalitativ implementering och alltid klimatneutral.  

Vi är särskilt stolta över tacket som ni, våra kära kunder, har gett oss för vår service. Att underlätta ditt mässdeltagande är kärnan i vår tjänst.

Tack så mycket för ditt förtroende! Vi hoppas att vi kommer att kunna betjäna dig i framtiden igen. Vi välkomnar också dig, som vi ännu inte har kunnat samarbeta med, att lära känna våra mässbyggtjänster. Du kan läsa mer om våra nyheter från det gångna året i våra tidigare bloggar. Låt oss fortsätta samarbetet igen nästa år. Kontakta Messeforum när du behöver en mässmonter!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Låt din jul vara avkoppling efter höstrusket och samvaron med nära och kära; Juldofter och julsånger; God mat vid matbordet och njutbara njutningsstunder; en aktiv julgran eller till exempel värmen från södersolen. Precis som du vill att din jul ska se ut!

Messeforum önskar dig glädje, lycka och frid inför din jul! Må ditt nya år också bli lyckligt och framgångsrikt!

Till jul stödjer Messeforum Baltic Sea Action Groups (BSAG) arbete för att skydda Östersjön, klimatet och den biologiska mångfalden. Vårt gemensamma klimat ligger Messeforum varmt om hjärtat. För vår del vill vi se till att allt möjligt har gjorts för att bekämpa klimatförändringarna och därför är alla våra mässmontrar klimatneutrala.

Kontakta oss

    Kontakta oss