Monterdesign

En bra mässmonter hjälper ditt företag att nå sina mål

En bra mässmonter är mer än väggar och inredning. Den ska fånga mässbesökarnas uppmärksamhet och påminna om ditt företags varumärke. Den ska också utgöra ett stöd för att hjälpa ditt företag att nå sina uppsatta mål och underlätta arbetet på mässan. Dessutom ska den rymmas inom din budget. Vi är proffs i monterdesign. Låt oss planera en bra mässmonter åt dig!

Vi lyssnar noga på dig innan vi planerar din monter. Först analyserar vi vilka behov ditt företag har och tar reda på vilken budget du räknat på.

Därefter bidrar vi med vår kompetens och vår gedigna erfarenhet. Vi vet vilka praktiska krav olika mässcentra ställer på montrarna och hur vi ska planera för att på bästa sätt främja ditt företag inom ramen för dessa krav.

Våra kreativa planerare kan och vet vad som krävs såväl praktiskt som tekniskt. Därför kan vi också presentera intressanta lösningar till olika prisalternativ, alltid klimatneutral.

Slutresultatet visas i form av en tredimensionell montermodell med en företeckning över all inredning. Vi kan sedan finjustera planen tillsammans med dig så att alla detaljer motsvarar dina önskemål till fullo.

När vi slutligen kommit överens om helheten och priset kan du koppla av. Vi sköter resten.