InnoTrans Berlin
InnoTrans Berlin

InnoTrans Berlin

Messeforum är en erfaren mässbyggare på InnoTrans-mässan. InnoTrans, som ordnas vartannat år i Berlin, är den ledande fackmässan i världen för transportteknologi. Innotrans är uppdelat i järnvägsteknologi och infrastruktur, kollektivtrafik, interiör och tunnelkonstruktion. Här finns det mesta med utgångspunkt i tågvagnar och deras komponenter.

För Messeforum är InnoTrans ett välbekant evenemang sedan många år. Mässhallar på InnoTrans är välbekanta arenor för oss och vi har byggt funktionella mässmontrar för många företag. Först kartlägger vi alltid kundens behov och utarbetar en detaljerad monteringsplan. En noggrann plan säkerställer också att vi på förhand kan fastställa ett fast pris för mässmontern. 

Våra mässmontrar står för kvalitet, och vi anstränger oss att ge kunderna bra service. Vår helhetstjänst och starka närvaro under alla faser av mässprojektet gör deltagandet i mässan enkelt och smidigt för dig som kund. Eftersom Messeforum projektleder och ombesörjer mässmontern, kan du fokusera på InnoTrans på allt som inte har med mässbyggandet att göra.

Utöver monterbygget tillhandahåller vi också extra tjänster som kan behövas för mässmontern, exempelvis catering. Vi erbjuder också förvaring av dina mässelement i Centraleuropa mellan alla dina mässor för att underlätta din mässlogistik.

Du kan läsa mer om InnoTrans på mässans egen webbplats.

På vår hemsida kan du läsa om Messeforums erbjudande, och titta på våra referenser och läsa vad våra kunder tycker om oss.

Din expert på Messeforum för InnoTrans-mässan:
Stefan Sundblom, +358 (0)50 082 4684,
stefan.sundblom@messeforum.fi

Kontakta Messeforum för mer information och för att begära en offert på mässmonterbygge till InnoTrans-mässan.