IAA Hannover

IAA Commercial Vehicles-mässan i Hannover är den världsledande fackmässan för mobilitet, transportlösningar och logistik. På IAA-mässan visas framtidens lösningar för mobilitet och logistik betraktade ur olika perspektiv.

Messeforum är en erfaren mässbyggare som har levererat många mässmontrar och landspaviljonger till IAA genom åren. För oss är det inte bara ett bygg-projekt, utan ett övergripande serviceuppdrag. Förutom att vi planerar och bygger upp funktionella montern, betjänar vi kunden med alla detaljer från att arrangera frakten till catering. Vi är närvarande från projektets start till den första dagen på mässan. I enlighet med vår slogan, Best Exhibition Service, går vi sida vid sida med kunden så att det ska bli så enkelt som möjligt för våra kunder.

Vid uppförandet av själva montern arbetar vi med ett stort mått pietet. Om du låter Messeforum ta hand om mässbyggandet säkerställer du att ditt företag får en fungerande och snygg mässmonter och du själv ett mer bekymmersfritt mässdeltagande med mindre att tänka på.

Du kan läsa mer om IAA Commercial Vehicles på mässans egen webbplats.

På vår hemsida kan du läsa om Messeforums erbjudande, titta på våra referenser och läsa vad våra kunder tycker om oss.

Din expert på Messeforum för IAA-mässan:
Stefan Sundblom, +358 (0)50 082 4684,
stefan.sundblom@messeforum.fi

Kontakta Messeforum för mer information och för att begära en offert på mässmonterbygge till IAA-mässan.